ОКСІ БАНК — найкращий роздрібний банк за версією «Банки року — 2021»

ОКСІ БАНК посів перше місце в рейтингу «Банки року — 2021» як найкращий роздрібний банк серед невеликих фінансових установ з українським капіталом. Церемонія нагородження номінантів премії проходила в рамках VII LEGAL BANKING FORUM у Києві.

Найкращих визначали інформаційне агентство «Фінансовий клуб», а також редакція видання «Юридична практика». Для формування рейтингу брали до уваги дані зі звітності банків до НБУ. Головними показниками стали динаміка балансу активів, загальна кількість платіжних карток, прибуток банків, залишки заборгованості за депозитами та кредитами для фізичних і юридичних осіб.

ОКСІ БАНК посів перше місце у своїй категорії завдяки найвищому приросту гривневих кредитів фізосіб — 93,7 млн ​​грн за січень-листопад 2020 року.

«В ОКСІ БАНКу амбітні плани на 2021 рік. Ми плануємо запустити мобільний банкінг для фізичних осіб, після чого з’явиться додаток і для підприємців. Наразі ОКСІ БАНК сфокусований на розвитку напряму електронної комерції та корпоративного бізнесу, оновленні продуктової лінійки. На своєму прикладі ОКСІ БАНК демонструє, що невеликий банк теж може бути надійним, сучасним і технологічним», — розповів акціонер ОКСІ БАНКу, фінтех-експерт Ігор Фісун.

У номінації «Роздрібний банк» також визначили найкращих гравців серед великих і невеликих банків з іноземним капіталом, держбанків, великих банків з українським капіталом.