Динамічний розвиток ОКСІ БАНКу відзначили нагородою

ОКСІ БАНК посів перше місце в номінації «Динамічний розвиток» за версією журналу «ТОП-100. Рейтинг найбільших». Рейтинг складено незалежною експертною комісією та редакцією. Лідерів фінансового ринку України визначали серед найкращих банків, страхових компанії та фінансових директорів.

ОКСІ БАНК отримав перемогу завдяки зростанню кількості платіжних карток, які обслуговує. Якщо на початку 2020-го їх число становило 3031, то в кінці року воно виросло до 124 014, а загальна кількість клієнтів збільшилася у 130 разів.

«У 2021-му ОКСІ БАНК не планує збавляти темпи. Цей рік стане для нього роком продовження трансформації, розвитку нових напрямків та виходу на новий технологічний рівень. Київське відділення банку вже перемістилося на Хрещатик, 8. Почав працювати новий департамент, який буде розвивати співпрацю з e-commerce. Ми запустили інтернет-еквайринг. На черзі — приймання оплат через POS-термінали та реліз мобільного додатку з функцією дистанційного відкриття карток», — поділився планами акціонер ОКСІ БАНКу, фінтех-експерт Ігор Фісун.

Також ОКСІ БАНК раніше потрапив до рейтингу «Банки року — 2021» як найкращий роздрібний банк серед невеликих фінансових установ з українським капіталом.